VidiaOil

V 21 dneh boste ponovno pridobili zanesljiv sluh
– 100 % naravno!

 • popolna obnova slušnega organa
 • konec potrebe po nošenju aparatov
 • brez grozljivih stroškov

Ta inovativni tretma je za sluh kot čudež. Obnavlja sposobnosti sluha in odpravlja neželene zvoke v ušesih (šumenje, prasketanje, škripanje).

NAROČI ZDAJ >
avtor

Dober dan!

Moje ime je prof. Natalija Kocjančič-Steiner in že 30 let izvajam avdiološke raziskave. Zelo me veseli, da ste tukaj, saj boste s tem že kmalu rešili svoj sluh! Vrnili si boste 100 % funkcionalnost in začeli znova uživati življenje z vsemi čutili.

Čez trenutek vam bom predstavila naravno metodo kompleksne rehabilitacije sluha, ki sem jo izumila. Zahvaljujoč njej boste vse slišali čisto in jasno 24 ur na dan – brez kakršnih koli slušnih aparatov. Pozabili boste na nerazumevanje govora drugih in na strah, da boste popolnoma oglušeli.

Sliši se odlično, kajne? Najboljše pa je to, da imate ta učinek popolnoma zagotovljen. To je znanstveno dokazano s kliničnimi raziskavami, ki so vključevale 60.000 oseb, to pa je potrdilo 30.000 zadovoljnih strank.

V samo 21 dneh boste enkrat za vselej pozabili na:

sluh
 • motnje in težave v komunikaciji z drugimi
 • nesporazume, občutke izoliranosti in izključenosti
 • zasvojenost z okornimi in dragimi slušnimi aparati

Ponovno boste pridobili zanesljiv sluh! S tem pa:

denar
 • boste pridobili neodvisnost in varnost
 • okrepili boste odnose z najdražjimi in boste ponovno družbena duša
 • se boste osvobodili slušnih aparatov in prihranili denar

Popoln sluh se vrne v 21 dneh – tudi v "brezupnih primerih"

Naravna metoda obnavljanja sluha je nevroprotektivni aktivator, ki sem ga izumila. Zahvaljujoč temu tudi tisti ljudje, ki so prej govorili, da so "gluhi kot kamen", zdaj natančno razumejo, kaj jim sogovornik šepeta – tudi v prenatrpanem avtobusu ali na tržnici.

Da, to je končno mogoče! To na primer potrjuje gospod Vojko iz Celja, ki še pred nekaj meseci ni imel upanja, da bi se med družinsko zabavo lahko svobodno pogovarjal s svojo vnukinjo.

"Bil sem obsojen na gluhost ... To je pa kot v sanjah!"

"Na dedka moraš kričati, ker je gluh" – tako je snaha govorila vnukom. Res je zlobna. Ta tretma sem našel na spletu in naročil. Predstavljajte si njen obraz, ko se je na sinovem rojstnem dnevu sestrični pritoževala glede mene. Sedeli sta v paviljonu na vrtu in slišal sem vse, čeprav sem stal pri ribezu, to je skoraj 100 metrov stran! Kar čeljust ji je padla, ko sem jo vprašal, če nima bolj pametnih tem za pogovor.

Najpomembnejše pa je, da dobro slišim, tako kot v mladosti. In tudi na glasnih družinskih zabavah popolnoma razumem govor, celo droben tih glas vnukinje. Brez kakršnega koli aparata!

Vojko Kobal, 69 let, Celje

5/5

To je vaša garancija za zmago v boju za funkcionalen sluh

Če ste že uporabili nekaj tretmajev za domnevno izboljšanje sluha, vendar niso prinesli rezultatov – tokrat imate 100 % garancijo uspeha. Ne glede na to, kako slab sluh imate zdaj. Ni pomembno, iz kakšnega razloga se je poslabšal in kako dolgo to traja.

V 21 dneh boste dobili popolno kakovost sluha, o kateri sanjate. Vse zahvaljujoč dejstvu, da se nevroprotektivni bioaktivator uspešno bori proti izgubi sluha ne glede na vzrok, vrsto in stopnjo.

Uporabite ga lahko ne glede na ...

 • vzroke izgube sluha: starost, oksidativni stres, motnje mikrocirkulacije, genetska obremenitev, toksini, bolezni, poškodbe, jemanje določenih zdravil …
 • vrsto izgube sluha: prevodna, sprejemna ali mešana,
 • stopnjo izgube sluha: majhna (20 – 40 dB), srednja (41 – 65 dB), velika (65 – 90 dB) in celo globoka (91 dB).

Tudi nadležni zvoki v ušesih bodo izginili

Če imate to nesrečo, da vas motijo nadležni zvoki v ušesih, kot so brnenje, piskanje, zvonjenje, brenčanje, klikanje in drugi – imam odlično novico za vas:

Z vrnitvijo funkcionalnega sluha se boste osvobodili neželenih zvokov, ki vas preganjajo. Zahvaljujoč temu se boste znebili ponavljajočih se glavobolov, pomirili živce in mirno zaspali.

Tretma svoj celovit učinek dolguje kompleksu, ki sem ga razvila, ki obnavlja in stimulira 3 stebre sluha, in sicer: bobnič, lasne celice Cortijevega organa in vestibulokohlearni živec.

Nobena od doslej znanih metod ne more popolnoma "obnoviti" poškodovanega sluha in poskrbeti, da bi v 21 dneh tako čisto in jasno slišali celoten spekter zvokov.

"Ta prekleta stvar me ne moti več!"

Ko mi je pred 3 leti umrla žena, je postalo žalostno in strašno tiho. Tako tiho, da mi je začelo zvoniti v ušesih. Eva si je rada prepevala, govorila in pripovedovala. Potem pa ta "glasna" tišina. Utrujen sem bil od tega. Glava je kar pokala, noči so bile neprespane …

Dokler nisem spoznal Helene v klubu starejših. Tako prijazna oseba, vesela in toplega srca. Ko sem govoril z njo, me je vprašala, če dobro slišim, kaj mi govori. Mislil sem, da sem slišal, vendar se je izkazalo, da sem razumel nekaj povsem drugega od tega, kar je povedala. In povrh vsega še brenčanje v ušesih ...

Helena je rekla, da se da s tem spopasti. Pomagala mi je oddati naročilo za to formulo. Nekako nisem verjel v to, ampak če je že naravno, že ne bo škodilo. In res, nekega trenutka sem se zavedel mi ni treba na ves glas prižgati televizor ali radio, da ne bi slišal tega žvižganja. Udobje življenja se je neizmerno povečalo. In na sprehodih s Heleno si lahko celo šepetava nežne besede. Tako da na stara leta imam nov sluh in novo žensko.

Klemen Zadravec75, Koper

5/5

Zakaj sem se odločila izumiti "čudežen aparat za funkcionalen sluh"?

Dejstvo je, da je sluh čutilo, potrebno za normalno funkcioniranje. Ko začne pošati, človek počasi izgubi vso radost življenja. Težave v komunikaciji vodijo v umik iz socialnih in družinskih odnosov, posledica tega pa je občutek osamljenosti.

Izguba sluha zaradi komunikacijskih težav pogosto vodi v frustracije in konflikte v družinskih in partnerskih odnosih. Ljudje mislijo, da jih ignoriraš. Enostavno ne moreš slišati, zaradi tega pa trpiš še bolj.

Izguba sposobnosti za delo v številnih poklicih je pogosta težava pri ljudeh z izgubo sluha. Omejene zaposlitvene možnosti vodijo do občutkov nekoristnosti in zmanjšane samozavesti.

"Babi, babi, reši me!"

Tako je nekoč kričala moja vnukinja. Nisem je slišala in bilo je korak stran od tragedije. Na srečo je soseda slišala Katjin obupan krik in jo potegnila iz globoke jame, polne blata. Na žalost mi je takrat zet prepovedal skrbeti za vnukinjo. Srce mi je počilo. In vse zaradi mojega sluha ...

Potem mi je ta tretma priporočil sosed. Zdaj lahko rečem, da slišim vse!! Včasih se smejim, da imam boljši sluh kot netopirji. In enkrat sem rešila zetovo kožo, ker sem slišala trobljenje, on pa ne, in bi nas skoraj vse spravil pod tovornjak. Morali bi videti, kako se mi je po tem zahvaljeval. In seveda ga ne moti več, če skrbim za Katjo.

Vesna Kolarič 63 let, Trbovlje

5/5

Izguba sluha je lahko nevarna za varnost in celo življenje. Osebo, ki se ne zaveda nevarnosti, lahko zadene avtomobil ali tramvaj, ker ne bo slišala hupe ali alarmnega signala. Veliko nesreč se lahko zgodi, ko nekdo ne sliši klica na pomoč, zvoka telefona, čajnika z vrelo vodo ali požarnega alarma ...

Aktivnosti, ki so bile nekoč prijetne, kot sta poslušanje glasbe ali gledanje televizije, postanejo manj zadovoljive. Vsi ti dejavniki lahko, ko delujejo skupaj, privedejo do kroničnega stresa, demotivacije in na koncu prispevajo k pojavu simptomov depresije …

Sluh je čutilo, ki je potrebno vsakemu človeku:

 • omogoča komunikacijo in vzdrževanje odnosov z ljudmi
 • je potreben za varnost in neodvisnost pri vsakodnevnem funkcioniranje
 • je pomembna za uživanje v življenju in duševnem zdravju

Zato je potreben dober sluh, da se počutimo funkcionalni, neodvisni in srečni.

Izguba sluha je velika tragedija, zaradi katere lahko človek zlahka postane depresiven ...

Na žalost je s funkcionalnostjo sluha tako, da se s starostjo zmanjšuje. Slušne celice se z leti "obrabijo" in ta proces drastično pospeši izpostavljenost hrupu: življenje v velikem mestu ali delo v težki industriji, rudarstvu, avtomobilski industriji, glasbi, kmetijstvu ali gradbeništvu. Vsakodnevna izpostavljenost hrupu je smrt za slušne celice … Zato se večina starejših pritožuje zaradi progresivne gluhosti.

Ali uporabljate slušni aparat? Gotovo preklinjate to grozno napravo!

Slušni aparat je naprava, ki jo običajno uporabljajo naglušne osebe po vsem svetu. Dejansko vam omogoča, da slišite malo glasneje, vendar se mnogi ljudje, ki uporabljajo to napravo, strinjajo – slušni aparati imajo dejansko več slabosti kot prednosti. Nošenje je preprosto nadležno!

Slušni aparati so mučenje ...

slušni aparati

Slušni aparat naredi vse zvoke glasnejše in če je vaša izguba sluha taka, da ne slišite določenih frekvenc zvokov – tudi s slušnim aparatom ne boste slišali visokih ali nizkih frekvenc. In to pomeni, da boste še vedno slišali nejasno in ne boste mogli razumeti, kaj vam nekdo govori. Vendar to ni edina hiba slušnih aparatov. Obstaja jih še veliko več:

 • Slušni aparati povzročajo nelagodje

  So neprijetni, lahko povzročijo pritisk in draženje kože. Težko je spati ali nositi očala s slušnim aparatom.
 • Življenje naredijo neprijetno

  Ljudje, ki nosijo slušne aparate, trpijo, ker jih ostali dojemajo kot invalide. Preprosto so žalostni, ko jih ljudje gledajo s pomilovanjem.
 • Škripajo in pokajo

  Ljudje, ki uporabljajo slušni aparat, se pritožujejo nad grozno kakovostjo zvoka, ki ga slišijo. Aparat oddaja nadležne zvoke, ki povzročajo draženje in stres.
 • Povzročijo lahko okužbe

  V aparatu se lahko razvijejo glivice, ki povzročajo nevarne okužbe ušes. To pa še dodatno poslabša sposobnost sluha.
 • Ne morete jih uporabljati ves čas

  Napravo je treba odstraniti pred stikom z vodo, npr. pred kopanjem. Prav tako se sname čez noč. To vam ne daje možnosti, da trajno obnovite sluh.
 • So zelo dragi

  Stroški aparatov so od 1000 do 4000 evrov in to ni enkraten strošek. Potrebujete tudi baterije, ki letno stanejo več kot 100 evrov!

Ni vam več treba biti suženj slušnih aparatov!

Samo pomislite, kako čudovito bo enkrat za vselej reči adijo slušnemu aparatu. To je konec nelagodja in strašnih škripanj in pokov, ki jih oddaja ta naprava. Konec pritiska in draženja kože. Nič več sramu, ponižanja in neskončnih stroškov zamenjave naprave in baterij! Začetek svobode: vse slišite odlično, tudi pod prho, v kopeli ali savni.

before

Zakaj bi se človek živciral zaradi tega?

after

Če pa lahko po 21 dneh tretmaja z nevroprotektivnim bioaktivatorjem imate to!

"Slušni aparati imajo bolne cene"

Sem upokojena učiteljica. Že vse življenje poučujem v osnovni šoli, otroci pa znajo povzročati veliko hrupa. Ni čudno, da sem začel izgubljati sluh. Poleg tega pa se je začelo neko piskanje, ki me je spravljalo ob živce. Pomislila sem, da potrebujem slušni aparat. Ko pa sem videla ceno, me je kar ob tla vrglo – 2000 evrov! Navsezadnje je to nekaj mojih pokojnin. Ne vem, kdo si lahko to privošči.

Na neki kitajski spletni strani sem našla cenejšega. Ampak je bil velik, neudoben in ni izboljšal ničesar. Jaz pa sem slišala vse slabše. Na koncu sem se zaklenila v hišo, ker je nerodno nenehno prositi ljudi, naj govorijo glasneje. Tudi butasto nakupovanje v sosednji trgovini je bilo problematično, saj nisem vedela, ali prodajalka govori o petdesetih, sedemdesetih ali devetdesetih centih ...

Pomagala mi je moja učenka, ki je vedla za moje težave in mi je prinesla ta preparat. Ničesar več nisem imela izgubiti, zato sem ga z veseljem uporabila. Prva sprememba je bilo konec tega piskanja v glavi. Druga je bil takšen mir, da ko sem manj živčna, takoj bolje slišim. In zdaj se brez težav pogovarjam in razumem vsako besedo.

To sem priporočila drugim učiteljicam in tudi one to hvalijo. Ena izmed njih, Anja, ki še vedno dela, pravi, da zdaj v zadnji klopi sliši celo šepet učencev!

Kristina Potokar 68 let, Maribor

5/5

Kako nevroprotektivni bioaktivator popravi sluh?

Da bi to razumeli, najprej poglejte, kako deluje sluh:

uho
1

Bobnič – sprejem zvokov

Ko slišite zvok, zrak okoli vas vibrira. Te vibracije zadenejo membrano bobniča. Ta je odgovorna za pravilen sprejem zvokov. Če je poškodovana, napačno zazna zvoke, nekateri pa so za vas neslišni.

2

Cortijev organ (lasne celice) – obdelava zvoka

Ko bobnič vibrira, povzroči gibanje lasnih celic v Cortijevem organu. Vsaka frekvenca zvoka stimulira različne lasne celice, kar vam omogoča, da na primer ločite nizke od visokih tonov. Tega ne morete storiti, če so te celice poškodovane.

3

Vestibulohlearni živec – interpretacija zvokov

Gibanje lasnih celic ustvarja električne signale, ki se preko vestibulohlearnega živca prenašajo v možgane. Tam se obdelujejo. Če je živec poškodovan, vaši možgani ne morejo razbrati zvokov.

To so trije stebri, zaradi katerih lahko vaš sluh deluje pravilno. Če imate izgubo sluha, imate težave z razumevanjem govora ali stvari slišite "megleno" – to 100 % pomeni, da je eden od stebrov vašega sluha poškodovan in ne opravlja svoje funkcije.

Nevroprotektivni bioaktivator se uporablja v primeru izgube sluha in boju proti degeneraciji v slušnih tkivih. Učinkovito popravlja tudi najbolj poškodovane slušne strukture in celo oživlja odmrle lasne celice:

before

POŠKODOVANE lasne celice pred tretmajem

after

FUNKCIONALNE lasne celice po tretmaju

Poleg regeneracije vaših slušnih celic in obnove popolne kakovosti sluha, nevroprotektivni bioaktivator ščiti vaš sluh pred prihodnjimi poškodbami. To pomeni, da tudi če izpostavite ušesa uničujočemu hrupu, bo vaš sluh ohranjen. To je posledica dejstva, da nevroprotektivni bioaktivator:

 • Ščiti pred oksidativnim stresom

  Ima antioksidativne in nevroprotektivne lastnosti. Pomaga zaščititi slušne celice v Cortijevemu organu pred poškodbami, ki jih povzroča oksidativni stres, ki je eden od dejavnikov, ki prispevajo k izgubi sluha.
 • Zmanjšuje vnetja

  Vsako vnetje ima uničujoč učinek na telesne celice in je zelo pogosto asimptomatsko. Nevroprotektivni bioaktivator, ki ščiti pred vnetji, je zaščitnik sluha.
 • Pozitivno vpliva na prevodnost zvočnih signalov

  Pomirja živčni sistem in omogoča prevajanje zvočnih signalov v Cortijevem organu. Zvoki so hitri kot avto na avtocesti, ne pa kot prometni zastoj.

V samo 21 dneh boste lahko slišali vse – čisto in jasno!

VidiaOil

Šepet

VidiaOil

Dojenčkov glas

VidiaOil

Šum jesenskih listov

VidiaOil

Obvestila na peronu

VidiaOil

Ptičje pesmi

VidiaOil

Mačje predenje

VidiaOil

Trkanje in zvonec

VidiaOil

Brenčanje muh

VidiaOil

Trebušne zvoke

VidiaOil

Pisk čajnika

VidiaOil

Zvok valov na plaži

VidiaOil

Pogovor po telefonu

"Ljudje so mislili, da jih ignoriram."

Z mojim sluhom sploh ni bilo tako slabo. Pravzaprav sem se normalno pogovarjal z ljudmi, le včasih sem moral prositi za ponovitev. Toda obstajala je ena težava – včasih, ko nisem pričakoval, da se bo kdo pogovarjal z mano ali me poklical od zadaj, tega preprosto nisem slišal.

Nekoč je prijateljica pomotoma zamešala številke in mi napisala sms: Ta Boris je res kreten. Samo zamišljen je in me ignorira, ko mu govorim. Žal mi je bilo, ker sem imel to punco zelo rad. Kolega sem vprašal, če tako misli tudi on, on pa je odkrito povedal, da tako misli veliko ljudi.

Še dobro, da sem našel spletno stran, kjer so pisali o tej formuli. Všeč mi je bilo, da je to tako sodoben izdelek. Poleg tega sem hitro začutil izboljšanje, razpoloženje je bilo boljše, nisem se živciral. Zdaj nimam težav, da nekoga ne slišim, prav tako mi ni treba prositi za ponovitev vsakega stavka. In moja prijateljica verjetno ne misli tako slabo o meni, ker greva kmalu na kavo!

Boris Kranjc 38 let, Trebnje

5/5

Z uporabo tretmaja z nevroprotektivnim bioaktivatorjem boste v 21 dneh pridobili naslednje:

 • Že pri 4 dB boste začeli slišati ostre in jasne zvoke (za primerjavo: 20 dB je šepet). Izboljšanje boste občutili po 48 urah!
 • Začeli boste sprejemati sprejemati celoten spekter zvoka – slišali boste, kaj vam nekdo kriči tudi s 500 m.
 • Občutljivost ušesa na človeški govor boste povečali za 93 % – zlahka boste razumeli, kaj nekdo govori, tudi v hrupnem okolju.
 • Slišali boste cel spekter zvokov – tako visoke kot nizke frekvence.
 • Nehali boste čutiti nadležne zvoke v ušesih, kot so šumenje, piskanje, treskanje itd. Končali boste s kroničnim stresom, glavoboli in nespečnostjo.
 • Ker se vam ne bo treba več napenjati, da bi nekaj slišali, boste razbremenili slušne centre v možganih za kar 80 %! To pomeni , da se bosta vaša koncentracija in spomin izboljšala. Zmanjšali boste tveganje za razvoj demence.

"Nisem več v nevarnosti, da me odpustijo"

Delam kot taksist. Saj veste, da se je treba znati pogovoriti s potnikom, a tudi videti in slišati, kaj se dogaja na cesti. S tem sem imel vedno več težav. Nekoč nisem slišal policijske sirene in sem blokiral pot policijskemu avtomobilu. Vozil sem potnico, ki se ji je mudilo na vlak. Ne samo, da sem dobil kazen, tudi ona se je pritožila podjetju, jaz pa sem dobil opomin in poskusno dobo, ker so mi grozili z odpustom.

Toda zgodil se je čudež, ker sem vozil starejšega moškega in mi je povedal, da se vrača s koncerta iz opere, pred šestimi meseci pa ni nič slišal. Vprašal sem ga, če ima slušni aparat. In rekel je ne, temveč da so takšne kapljice pomagale njemu in ne samo njemu, ker pozna več drugih ljudi.

Takoj sem pri naslednjem postoju naročil preko spletne strani in po 2 dneh sem imel. Uporabil sem po navodilih in po enem tednu sem občutil veliko izboljšanje. Tudi ko so potniki sedeli zadaj in tiho govorili, sem jih lahko slišal. Na poti ni bilo večjih težav in moja žena je bila srečna doma, ker sem končno reagiral na to, kar je govorila. Čeprav ne vem, če je to prednost, haha.

Gregor Rus 58 let, Ljubljana

5/5

Znanstveno dokazana učinkovitost: vedno in pod vsemi pogoji

ucinkovitost ucinkovitost ucinkovitost ucinkovitost

4 neodvisni laboratoriji po vsem svetu so testirali učinkovitost, varnost in kakovost nevroprotektivnega bioaktivatorja. Vsi testi so bili zgledno opravljeni, za svoje dosežke pa sem prejela vrsto nagrad, predvsem pa ENT Discovery of the Year!

Spodaj si lahko ogledate grafe iz kliničnih raziskav:

OBSEG SLUHA glasnost

Rezultat po 21 dneh: nbatančno slišani zvoki že na ravni 4 dB

RAZUMEVANJE ČLOVEŠKEGA GOVORA razumevanje

Rezultat po 21 dneh: slušni organ, občutljiv na človeški govor, sposobnost popolnega razumevanja govora na prenatrpanih in/ali hrupnih mestih

OBSEG PREJETIH ZVOČNIH FREKVENC dolzina

Rezultat po 21 dneh: obseg zvočnih frekvenc se je razširil do maksimuma, natančen sluh visokih in nizkih tonov

Imate 100 % garancijo, da je tretma z nevroprotektivnim bioaktivatorjem:

 • Preprost

  Ni se vam treba naprezati, imeti posebnih veščin ali brati zapletenih navodil. Za ponovno vzpostavitev zanesljivega sluha morate le 3-krat na dan nanesti 3 kapljice nevroprotektivnega bioaktivatorja. Vzeti ga je treba oralno pod jezik, držati približno 60 sekund in nato pogoltniti. In končano! To vam bo vzelo do 5 minut na dan.
 • Učinkovit

  Nevroprotektivni bioaktivator zagotavlja 7-krat boljše rezultate kot slušni aparat za 2000 evrov. To je zato, ker je edini in prvi preparat na svetu za popravilo poškodovanih slušnih celic. 100 % uporabnikov potrjuje ta učinek: popoln sluh po 21 dneh!
 • Varen

  Nevroprotektivni bioaktivator je 100 % naraven tretma. Ne vsebuje snovi, ki bi lahko dražile telo. To je zelo pomembno. Zahvaljujoč temu lahko mirno spite, ker za sluh ne plačate s svojim zdravjem. Preparat lahko varno uporabljate tudi, če trajno jemljete kakršna koli zdravila ali dodatke, saj ne reagira z drugimi snovmi.

"Nisem več odrezana od sveta"

Moj sluh se je poslabšal zaradi več okužb ušes, ki sem jih imela v kratkem času. Tega se nisem zavedala, vendar sem vedno imela glasneje televizor, telefon in vse druge zvočne vire. Mož je to vse tišal in samo mrmral pod nosem. Potem se je zgodilo, da sem se slabo razumela z ljudmi, imela sem vtis, da so govorili strašno nejasno. V normalnem življenju mi je postajalo vse težje. Imela sem vtis, da so moja ušesa ovita v debelo vato, skozi katero prehajajo le nekateri zvoki. Še dobro, da se je moj mož razburil zaradi tega ... in mi prinesel ta tretma.

Pozitivne spremembe sem opazila precej hitro, saj sem predvsem lažje komunicirala z ljudmi. Kmalu sem se lahko mirno pogovarjala tudi po telefonu. Najbolj zabavno pa je bilo, ko je moj mož dal televizor glasneje in sem ga vprašala: "Kaj delaš, si gluh ali kaj?" Kakšen smeh je bil!

Zdenka Kovač 71 let, Naklo

5/5

Opazno izboljšanje sluha po samo 48 urah

Znanstveno dokazana učinkovitost

Popoln sluh po 21 dneh

Enostavna uporaba

Celovita regeneracija 3 stebrov sluha (bobnič, lasne celice, slušni živec)

100 % naravna in varna metoda

vidiaoil

Poslušajte lepote sveta, uživajte v funkcionalnosti, neodvisnosti in varnosti

Tretma z nevroprotektivnim bioaktivatorjem sem poimenovala Vidia Oil in že jutri ga lahko imate doma. In če želite prejeti odlično kakovost v ugodnih ponudbah – jo lahko ravnokar izkoristite. Do 25-12-2023 velja posebna ponudba, v okviru katere lahko naročite tretma s sofinanciranjem kar 62€ ceneje.

Ne pozabite, da ima moj tretma s nevroprotektivnim bioaktivatorjem certifikate kakovosti, naravnosti in varnosti. Podprt je tudi s potrošniško garancijo zadovoljstva, tako da ne tvegate ničesar.

Na koncu bi vam rada povedala, da sem zelo vesela, da se boste z mojo pomočjo že čez 21 dni počutili kot nova oseba. Povrnili si boste svoj sluh in radost življenja. Ponosna sem, da vam lahko pomagam pri tem.

Oddaj naročilo

Cena: 131€69€

brezplačna dostava
vidiaoil
1
You've blocked notifications
Manage Notifications
Your personal notification data:
Download
Clear
WonderPush fully supports european GDPR